Kontaktperson: Erling Stausland, mobil: 913 17946 eller e-mail: erling.stausland (at) colorline.no

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på medlemsskap og/ eller aktiviteter i foreningen! Du kan melde deg inn ved å klikke på denne linken.

Kristiansand Forsvarsforening utgjør sammen med 10 andre forsvarsrelaterte organisasjoner i området Kristiansand Militære Samfunn. Dette medfører at våre medlemmer får mange flere muligheter til å delta på arrangementer av de samarbeidende foreninger.

Kommende arrangement:

Tid :

Sted:

Foredragsholder:

Tema:

Vi håper på å være igang med foredragsvirksomheten igjen etter påske, i april. Vi har måtte ta en pause fra å møtes på grunn av pandemien.

Neste arrangement:

Tid :

Sted:

Hva:

Påmelding:

Velkommen!

Vi jobber med møteprogrammet for vår sesjonen 2022. Ingenting er klart enda. Se gjerne Facebook-siden vår, eller Kristiansand Militære Samfunn sin Facebook-side eller hjemmeside for mer info i senere.

Annet:

Lik gjerne Facebooksiden vår. www.facebook.com/kristiansandff/

KMS sin hjemmeside: KMS på Facebook

Hvis du går med planer om å arrangere en fest eller møte/konferanse, anbefaler vi www.offisersmessen.no Da hjelper du også Kristiansand Forsvarsforening!