Kontaktperson: Erling Stausland, mobil: 913 17946 eller e-mail: erling.stausland (at) colorline.no

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på medlemsskap og/ eller aktiviteter i foreningen! Du kan melde deg inn ved å klikke på denne linken.

Kristiansand Forsvarsforening utgjør sammen med 10 andre forsvarsrelaterte organisasjoner i området Kristiansand Militære Samfunn. Dette medfører at våre medlemmer får mange flere muligheter til å delta på arrangementer av de samarbeidende foreninger.

Kommende arrangement: 

Tid : Torsdag 19. januar 2023

Sted: Offisersmessen Gimlemoen

Foredragsholder: Andreas Svanlund, forretningsutvikler i Seabed Solutions

Tema: Metallenes Makt

Tiden hvor vi hadde en supermakt er forbi. Vi har nå to supermakter, hvor den ene kontrollerer forsyningene av verdens metaller. USA, vår sikkerpolitiske garantist er ikke denne. Gjennom foredraget vil dere få innsikt i behovet for metaller i årene som kommer og metallenes betydning i moderne teknologi.

Vi går nå inn i et tiår med en mer fragmentert internasjonal økonomi, og slike perioder er «mulighetsrommet» stort. I foredraget vil dere få innblikk i rollen Norge kan spille for å bidra til geopolitisk balanse, og de utfordringene som må løses for at vi skal få til dette.

Det vil bli mulighet for spørsmål etter foredraget og som vanlig byr vi på lett servering og sosialt samvær på Offisersmessen. Møtet er åpent for alle interesserte! Velkommen!

 

Neste arrangement : 

Tid : Torsdag 23. februar 2023

Sted: Offisersmessen Gimlemoen

Foredragsholder: Oberstløytnant Bent Andreas Salberg

Tema: Sist ut av Afganistan            

I forbindelse med vestlige styrkers noe forserte uttrekning fra Afganistan, var det norskledede feltsykehuset den siste norske avdelingen som forlot Afganistan, sammen med tilførte styrker fra FSK. Vi har fåt den siste sjefen for feltsykehuset, oblt Bent Andreas Salberg til å komme og dele noen av sine inntrykk og erfaringer fra det som foregikk i de siste dagene i Afganistan før alle veslige styrker var ute.

Det vil bli mulighet for spørsmål etter foredraget og som vanlig byr vi på lett servering og sosialt samvær på Offisersmessen. Møtet er åpent for alle interesserte! Velkommen!

 

Vi jobber med møteprogrammet for vår-sesjonen 2023. Vi vil presentere det her etter hvert som det blir klart.. Se gjerne Facebook-siden vår, eller Kristiansand Militære Samfunn sin Facebook-side eller hjemmeside for mer info i senere.

Annet:

Lik gjerne Facebooksiden vår. www.facebook.com/kristiansandff/

KMS sin hjemmeside: KMS på Facebook

 

Hvis du går med planer om å arrangere en fest eller møte/konferanse, anbefaler vi www.offisersmessen.no Da hjelper du også Kristiansand Forsvarsforening!