Kontaktperson: Erling Stausland, mobil: 913 17946 eller e-mail: erling.stausland (at) colorline.no

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på medlemsskap og/ eller aktiviteter i foreningen! Du kan melde deg inn ved å klikke på denne linken.

Kristiansand Forsvarsforening utgjør sammen med 10 andre forsvarsrelaterte organisasjoner i området Kristiansand Militære Samfunn. Dette medfører at våre medlemmer får mange flere muligheter til å delta på arrangementer av de samarbeidende foreninger.

Kommende arrangement: 

Tid : Fredag 29. september 2023 kl 1800

Sted: Offisersmessen Gimlemoen

Foredragsholder: Nils Helge Amdal

Tema: Bokpresentasjon – Heimevernet 75 år

Forfatter Nils Helge Amdal vil kort presentere HV-historien og arbeidet med boka. For første gang får HV-08 sin hisotire. Historien trekker linjene fra krigen i Agder og Rogaland, og viser hvordan veteraner fra blant annet Kompani Line og Commandos var sentrale i oppbyggingen av både HV07 og HV08. Vi får se historien fra golvet, fra distriktsstabene i Rogaland og Agder og fra den øverste forsvarsledelsen. Boka omhandler også uviklingen som HV har stått overfor gjennom de store samfunnsendringene som har skjedd i distriktet.

Det blir mulighet for å kjøpe boka i forbindelse med arrangementet, som forøvrig er åpent for alle. Velkommen!

 

 

Neste arrangement : 

Tid : Torsdag 19. oktober kl 1900

Sted: Offisersmessen Gimlemoen

Foredragsholder: ikke fastsatt

Tema: ikke fastsatt

 

 

Vi jobber med møteprogrammet for høst-sesjonen 2023. Vi vil presentere det her etter hvert som det blir klart.. Se gjerne Facebook-siden vår, eller Kristiansand Militære Samfunn sin Facebook-side eller hjemmeside for mer info i senere.

Annet:

Lik gjerne Facebooksiden vår. www.facebook.com/kristiansandff/

KMS sin hjemmeside: KMS på Facebook

 

Hvis du går med planer om å arrangere en fest eller møte/konferanse, anbefaler vi www.offisersmessen.no Da hjelper du også Kristiansand Forsvarsforening!