Kontaktperson: Erling Stausland, mobil: 913 17946 eller e-mail: erling.stausland (at) colorline.no

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på medlemsskap og/ eller aktiviteter i foreningen! Du kan melde deg inn ved å klikke på denne linken.

Kristiansand Forsvarsforening utgjør sammen med 10 andre forsvarsrelaterte organisasjoner i området Kristiansand Militære Samfunn. Dette medfører at våre medlemmer får mange flere muligheter til å delta på arrangementer av de samarbeidende foreninger.

Kommende arrangement:

Tid :                           Torsdag 19. september 2019 Kl 1900

Sted:                         Offisersmessen Gimlemoen (Kaserneveien 26, Kristiansand)

Foredragsholder: Oblt Ove Jørn Luktvasslimo

Tema:                        Hærens nye Kampluftvern

I februar 2017 ble det besluttet å gjenopprette kampluftvernet. Oblt Ove Jørn Luktvasslimo kommer til Gimlemoen for å fortelle litt om hvordan dette er tenkt innført, og hva slags systemer man snakker om. Vi byr på litt lett servering underveis. Møtet er åpent for alle interesserte! Velkommen!

Neste arrangement:

Tid :                          Torsdag 17. oktober 2019 Kl 1900

Foredragsholder: Ikke avklart enda

Tema:                       Ny militærordning i Norge – Befal vs Offiserer – Hvordan går det med innføringen

Denne kvelden vil vi få en oppdatering på den nye militærordningen. Vi kommer tilbake med mer info når dette foreligger. Foredraget er i samarbeid med KMS og er åpent for alle. Vi byr på lett servering underveis. Velkommen!

Deretter:

Tid :                           Torsdag 14. november 2019 Kl 1900

Foredragsholder: Generalmajor (p) Tom Henry Knutsen

Tema:                        Missilforsvar

Dette er en foredragsholder vi gleder oss til å få besøk av. Hva er betydningen av et missilforsvar i dagens verdenssamfunn? Dette tror vi vil bli godt belyst denne kvelden. Vi byr på litt lett servering underveis. Møtet er åpent for alle interesserte! Velkommen!

Julecruise med SuperSpeed1

Onsdag 11. desember planlegger vi kveldstur til Hirtshals med SuperSpeed. Avreise kl 1630 og retur ved midnatt. Det blir julebord på utreisen. Informasjon om påmelding kommer senere. Ta gjerne kontakt med Erling om du har spørsmål.

Vi jobber med møteprogrammet for vinter/vår sesjonen 2020. Ingenting er klart enda. Se gjerne Facebook-siden vår, eller Kristiansand Militære Samfunn sin Facebook-side eller hjemmeside for mer info i løpet av sommeren.

Annet:

Lik gjerne Facebooksiden vår. www.facebook.com/kristiansandff/

KMS sin hjemmeside: KMS på Facebook

Hvis du går med planer om å arrangere en fest eller møte/konferanse, anbefaler vi www.offisersmessen.no Da hjelper du også Kristiansand Forsvarsforening!