Hvorfor er ikke næringslivet i større grad en del av vår nasjonale beredskap? Spørsmålet ble stilt både av Forsvarskommisjonen og Beredskapskommisjonen. Norges Forsvarsforening og Norsk TotalforsvarsForum tar ballen videre på den årlige Sårbarhetskonferansen som arrangeres i Oslo tirsdag 14. november.

På Sårbarhetskonferansen 2023 stiller vi spørsmål om hvordan vi skal sikre at ressurser, personell og materiell finner sin riktige plass i krise og krig.

Totalforsvaret består av en rekke aktører som trekker personell fra samfunnsstrukturene, samtidig som samfunnet skal produsere og fungerer. Hvordan skal vi møte denne utfordringen og hvordan skal vi bygge det partnerskapet mellom det offentlige og næringslivet kommisjonene etterlyser?

Du er hjertelig velkommen til årets sårbarhetskonferanse tirsdag 14. november. Som tidligere avholdes konferansen i Gamle Logen i Oslo.

Konferansen åpnes av justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl, som kommenterer hvordan utredningen fra Totalforsvarskommisjonen er mottatt i hennes departement – og hva som vil skje videre.

Vi har fortsatt ledige plasser, så meld deg på her. Konferansen er gratis og åpen alle.

Meld deg på her: post@totalforsvar.no
Les programmet under, eller last det ned her: Program Sårbarhetskonferansen

 

Foto: Forsvaret